CATERING

Een catering kan bestaan uit koude en/of warme zoete of hartige hapjes bij een vergadering, werkbijeenkomst, een opening, een feestje, enzovoort, enzovoort. Maar u kan ook kiezen voor een walking dinner, een buffet (minimum 15 personen) of een uitgeserveerd diner (8 à 30 personen) aan tafel. Kosten catering.

 

Een buffet kan bestaan uit bijvoorbeeld 5 à 6 verschillende gerechten (vegetarische, vegan, met vis of vlees, warme): heerlijke salades, mezzes, antipasti, quiches, gevulde flapjes of groentenhapjes.  U kan ook kiezen voor een of twee soepen vooraf en ambachtelijke taarten toe. 

 

Ik houd rekening met het seizoen, op een warme zomerdag bijvoorbeeld een gazpacho of een pittige pindasoep en verfrissende salades, in de winter een verwarmende tomaten/paprikasoep, salades met gegrilde vergeten groentes en een warm gerecht en dat de gerechten met smaak, kleur en structuur in balans met elkaar zijn.

 

Een menu bepalen we in overleg, u kan kiezen uit de hapjes en gerechten op de links of volgende pagina's en er zijn nog 1001 andere mogelijkheden. Ik laat mij inspireren door mediterrane en oosterse keukens en ik gebruik verse ingrediënten en veel verse kruiden. Chutney's, sauzen, currypasta's zijn altijd huisgemaakt. Met allergieën en diëten kan ik rekening houden.