Wat kost een catering?

Hapjes: vanaf 1€ à 3€ per stuk, hangt ook van aantallen af. Met een minimale besteding van 100€.

Een buffet van 5 à 6 gerechten, afhankelijk van uw wensen 25 à 30€. Een drie-gangen buffet 30 à 35€ pp. Minimum 15 personen.

Wat kost een diner op locatie?

Een drie-gangen diner vanaf 30€ per persoon. Minimum 8 personen, maximum 30 personen.

Zijn de bedragen inclusief of exclusief btw?

De catering bedragen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Moet ik een aanbetaling doen?

Bij het aangaan van de opdracht is er een aanbetaling van 50%, afrekening van de rest op de dag van aflevering.

Wat is inbegrepen?

De overeengekomen hapjes/buffet.
Niet inbegrepen zijn alle bijkomende kosten, huren van linnen, servies, glaswerk, bestek, meubilair, versiering etc. en vervoer, personeel, opbouw en afbouw.

Vervoer  0,25 ct per gereden km. Als er parkeerkosten zijn, worden die ook in rekening gebracht.

Personeelskosten: in overleg.