REVIEWS

Food to go

Marijke Hoen:

In de Covid-19 lockdown periode diverse malen 'food to go' van Annyta geproefd; alle keren heerlijk gegeten.
Wat? Vers, groen(te), smaakvol gekruid: prijs/kwaliteit dik in orde.
Hot tip voor de Hoofddorp- en Surinameplein buurt in Amsterdam.

 

Catering

Cara Boerwinkel:

Ik heb in de afgelopen 3 jaar nu twee keer een groot feest met diner gegeven en beide keren heb ik mogen ervaren hoe goed Annyta kan koken en cateren. Ze stelt in overleg met jou, een heel mooi menu samen waarbij je je wensen kunt opgeven: helemaal of half vegetarisch, Italiaans, MiddenOosten, Aziatisch,etc. Er is heel veel mogelijk en Annyta komt met allemaal heerlijke suggesties, waarbij het water je al in de mond loopt bij alleen de beschrijving van het recept. Ze dient het op mooie schalen op wat ik ook heel belangrijk vind. Ze maakt heerlijke taarten als dessert en de verzorging en de bediening is heel prettig, bescheiden en niet pretentieus. Ik heb haar reeds aanbevolen bij diverse vrienden en ook zij waren allemaal enthousiast.

 

Renee Arnold:

"Een reis om de wereld in een avond" zo zou je Annyta's keuken het beste kunnen omschrijven. Ze verstaat de kunst om een gevarieerd samenspel van gerechten te maken, die er niet alleen mooi uitzien, maar ook ieder voor zich een gebalanceerd geheel vormen. De verse ingrediënten dragen bij aan het pure karakter van haar gerechten. Een borrel of feest met een catering van Annyta Lolyta's Kitchen levert je gegarandeerd een hoop complimenten op van je gasten.

 

Lunch voor bedrijven

Eva van Rooijen, NLC | The healthtech Venture Builder:

Annyta is an amazing chef. The food she creates is healthy, tasty, very high standard. She manages the kitchen effectively (cooking for large groups in a small kitchen under time pressure), with passion AND with a smile. I strongly recommend Annyta!

 

Bert-Arjan MIllenaar, oprcihter en CEO NLC | The healthtech Venture Builder:

Annyta heeft bij NLC de lunch gedurende meer dan een jaar verzorgd (30+ mensen). Werkelijk iedere dag een feest! Overheerlijke en gezonde recepten. En Annyta is een fantastisch persoon, daarmee smaakte het indien mogelijk nog beter. Een zeer warme aanbeveling!

 

Nina Rijnders - Business Developer NLC | The healthtech Venture Builder:

Annyta’s keuken doet mij denken aan een warme zomeravond: zonnig, ontspannen, gezellig én goed eten. Een jaar lang heeft Annyta bij ons in de keuken gestaan en wist zij elke dag weer een feestmaal op tafel te zetten. Annyta’s passie voor koken zorgde voor veel fans, die zij nimmer teleurstelde.

Toch is het niet alleen het eten, maar ook Annyta zelf die haar keuken zo speciaal maakt. Altijd vrolijk en met een lach wist zij de keuken om tetoveren tot een waar festijn. We gaan haar heerlijke salades missen, maar haar ook.

 

Kim Rosseneu - Office Manager / Personal Assistant Castor EDC:

Annyta heeft voor Castor dagelijks de lunch voor circa 30 collega's verzorgd. De lunches zijn altijd met veel zorg en liefde bereid, dat zie je en dat proef je! Annyta is ontzettend creatief in de keuken, ze kan met minimale ingrediënten de meest lekkere creaties bereiden.

 

Koken op locatie

Marius van de Westeringh, eigenaar Fenikscharter:

Annyta is a great chef on my barge the Feniks Charter. She cooks with a smile and makes creative colourful tasty dinners inspired by the French, Italian, Asian or Middle-Eastern Kitchen. The tourists love her! She is a pleasant and reliable person to work with.